fredag 11. april 2014

57 treningsøkter på 25 dager

Fire uker på Feiring
Fire uker på hjerte-rehab på Feiringklinikken er omtrent som å være idrettsutøver på deltid. På 19 kursdager  gjennomførte vi 32 treningsøkter - og med mine daglige gåturer (rask gang) på kvelder og helger i tillegg kan jeg bokføre 57 treningsøkter på disse fire ukene (-3 dg). Alt har selvsagt ikke vært like hardt, men til hjertepasienter å være har treninga vår vært imponerende. 21 timer har vært ulike typer innendørs styrketrening, spinning, salgym mv - mens 32 timer er gåing, det aller meste på mine daglige gåturer alene.

Det hele ble avsluttet med "Pasientenes treningstime" - som jeg tok ansvar for sammen med Eva, Terje og Tore. En verdig avslutning på et flott rehab-opphold. Nå er det påske og egentrening som gjelder - og etter påske enda mer egentrening. Jeg håper virkelig at vennene mine fra oppholdet også klarer å motivere seg for regelmessig trening, helst 3-4 ganger pr uke.

For min egen del blir det tilbake til normale doser, dvs "bare" en daglig treningsøkt. Evt. med litt supplerende styrketrening... Nå er jeg også klar for å jogge en del i lette partier - altså gang/jogg i stedet for bare gåing. Det skal bli fint å slutte med de tyngste medisinene i slutten av mai... da vil kapasiteten øke umiddelbar

Rundtur i "Feiringlia"
Jeg droppet ordinær lunch i dag, tok med to gulrøtter og to epler og la ut på en drøy times tur (1:20) i "Feiringlia". Duskregn (snø i høyden) kan jeg ikke klage på etter så mye fint vær vi har hatt de siste ukene... altså fint turvær! Fra Nordgardsgrinda (der lysløypa starter) tok jeg stier i mest snødekt terreng nedover i lia. Ved "Innleggen" kom jeg til en inngjerding som jeg valgte ikke å krysse, dermed fikk jeg en morsom tur gjennom ganske rufsete terreng som endte opp der stien går ned til Feiring skole (der Mari og jeg gikk opp i går). Avslutninga gikk på veier... og jeg ærklærer meg nå som kjentmann i Feiring. Det er ikke mye jeg ikke har sett av veier og stier (og øyer).

Det var lett å holde fartsgrensa gjennom tunet på Brodshaug - uten bil.
 
Bare harespor å se etter siste snøfall... og snart mine spor.

Fersk elglort!
 
Inngjerding, javel - da går jeg rundt!

Mest kronglete, men en morsom tur gjennom skauen.
 
 
Gratulerer med ny bil, junior
Det ble en litt hektisk dag siden jeg direkte fra Feiring kjørte til Jessheim for å være med Ole som skulle skrive kontrakt på ny bil, en demokjørt Hyundai i40. Så vidt innafor døra hjemme hadde jeg et tretimers styremøte i sameiet. Bare kos alt sammen - ikke no' stress!

Ole's i40 er grå... ellers like lekker som på bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar