lørdag 31. mai 2014

10 timer til start i Romerike50

Bjørn og Monica henger opp dagens n'te merkebånd...
 
Jeg har startnummer 1, men deltar ikke i det første Romerike50, jeg har jo sluttet å "konkurrere" på tid. Derimot er jeg løpsleder med akkurat så mye værflaks som det er lov å ha. Strålende vær dagene før løpet og sannsynligvis også løpsdagen gir ei fantastisk flott løype på Sessvollmoen.

Jeg skal likevel to runder i den 10 kilometer lange løypa i morgen, først ved 6-tiden på morgenen for å sjekke merkinga og sette opp kilometerskilter, dernest sent på ettermiddagen da jeg skal ta inn merkebåndene. Jeg starter med dette siste så fort siste løper har passert 40 km og legger ut på siste runden.

Merke-Monica fire kilometer ut i løypa

Totimers merking-av-løypa-tur
I dag hadde jeg en svært hyggelig merking-av-løypa-tur med Monica i klubben, og med Bjørn som dukket opp etter 2-3 kilometer og ble med på resten av merkingen. I supert sommervær (+24C) merket vi de første åtte kilometerne før vi gikk tom for bånd og merkepinner. Resten tok jeg på kvelden alene, men da gikk det i halv fart... så det er kjekt å ha noen med seg på slike oppdrag. Alt i alt fikk jeg over tre timer i skauen i dag.

Et Facebookbilde av Tomas&Co som merket løypa til Vestfold Ultra Challenge forrige helg, ga meg en genial ide der vi bruker 60 cm lange blomsterpinner som vi stikker ned i bakken og henger merkebånd på. De 100 pinnene som var klargjort gjorde løypemerkinga til en lek. I tillegg ble det mange hengende snitslinger også, så i alt ble det ca 350 merkebånd på 10 km. Senere skal jeg utelukkende bruke blomsterpinner!

Bjørn har tatt oss igjen, og tok dette bildet av løypemerkerne.
Jeg ser ut som en ballongselger på tivoli med alle de klargjorte båndene.

Alt klart for Romerike50
Da er alle forberedelser til Romerike50 unnagjort. Det er 10 timer til start, men 6 timer til jeg må reise hjemmefra og 5 timer til jeg må stå opp. God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar