torsdag 1. mai 2014

Har jeg tatt for mye Møllers tran?

Fra dagens oppvarmingsrunde i Tesiåsen....
i ny lett RU-jakke.
 
Jeg spiser en daglig Møllers tranpille, men om den alene er årsaken til bra overskudd er vel heller tvilsomt. Jeg er heller ikke så gammel at jeg i vanvare tar "for mye Møllers tran" - selv om jeg har vært bestefar i 20 år allerede.

Faktum er i alle fall at jeg har overskudd og energi til mer trening enn det har lagt ned i det siste. Det er en fin følelse, og jeg suger på karamellen så lenge det går. Jeg har trent hver dag siden jeg "reiste meg" etter hjerteoperasjonen - og gradvis har jeg lagt inn mer og mer intensiv trening, og de siste ukene gradvis mer jogg/løp. At jeg nå er pensjonist i bare 30% jobb, at jeg sover mer og jobber mindre - og at jeg har gått ned noen kilo er selvsagt også viktig med tanke på overskuddet.

Både styrketreningen, spinningen og ikke minst testrundene i skogen har gått over all forventning bra de siste to ukene. I dag var jeg på tur med Else og la samtidig inn et par runder i lysløypa der jeg på andre runden satte en solid "etter-operasjonen-pers" på 20:57. For to uker siden var jeg knallfornøyd med 23:58. Persen i runden fra august 2013 er 18:38... det høres overkommelig ut innen utløpet av mai. På kvelden ble det rask gang i 5-kilometersrunden rundt golfbanen - noe som bare økte overskuddet ytterligere!

Førstkommende søndag skal jeg på en 4-timers turorienteringstur i Fenstadmarka, da skal jeg nok få tørka gliset for et par dager (?).

Else var med i Tesiåsen og gikk vel sin lengste (6 km) terrengtur på 30 år...
Imponert!
 
Fra kveldsturen rundt golfbanen... en fin kveld.

Tilbake på brygga her hjemme... fortsatt fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar