fredag 20. juni 2014

Hjerteflimmer og omstart


Det er vel ikke sikkert Marka24 skal få hele skylden, men faktum er at jeg onsdag morgen fikk tilbake hjerteflimmer som jeg ikke har hatt siden 13. februar. Den gangen var jeg sliten etter operasjonen to uker tidligere, nå var jeg sliten etter Marka 24 tre dager tidligere. Begge gangene kom flimmeret etter en alt for rask akselerasjon ut av senga.

Dermed ble det rutinemessig besøk hos fastlegen i Asker for EKG og etter påvisning av arytmi ble det henvisning videre til Kongsvinger sykehus - i stedet for å reise rett til sykehuset. Jeg ble forespeilet el-konvertering, men heldigvis kom hjertet på bedre tanker i løpet av natta på sykehuset og gikk over på sinusrytme igjen - dermed slapp jeg unna i denne omgang. Derimot ble medisineringen økt fra to til fire ulike tabletter, det liker jeg ikke - men slik er nå engang realitetene.

Sykehuset Innlandet Kongsvinger... vårt lokalsykehus der jeg første gang ble innlagt 21. januar - og altså tilbragte nesten et døgn denne uka. Legen som tok i mot meg ved innleggingen visste forresten godt hvem jeg var. Han leser bl.a. kondis.no og kjente til "historikken" min... hehe, artig å bli gjenkjent.

Nå er jeg altså hjemme igjen. Litt skremt, litt demotivert, men uten nye restriksjoner annet enn de jeg pålegger meg selv. Det betyr nok litt mer forsiktighet med de mest ekstreme utskeielsene, og uansett er ikke noe av det jeg hadde planlagt senere i sommer på nivå med Marka24.

Jeg får bare innse at jeg er en hjertemosjonist - og oppføre meg deretter. Litt annet enn bare golfing og spaserturer skal jeg likevel kose meg med utendørs. Dessuten er jo styrketrening, spinning og 4x4 intervaller også anbefalt hjertetrim.

Nå blir det altså omstart!
Først noen lette treninger de neste dagene for å få tilbake tryggheten. Så får vi se om ikke også optimismen snart er tilbake for fullt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar