tirsdag 10. juni 2014

Løypelegging i Losby på årets hittil varmeste dag

Fra Bispetangen med utsikt over Mønevann mot husmannsplassen "Finnland"
 
Om noen dager er det klart for Skogkarenes (SKK Romerike) "vårblot" som i år skal arrangeres fra badedammen i Losby, ved Mønevann. I tillegg til grilling og hyggelig samvær skal de gamle o-løperne også få testet seg på et litt annerledes o-løp ved at 15 poster er plassert ut i terrenget og gjennom et sinnrikt poengsystem skal de finne den optimale løypa som de kan bruke maks 30 minutter på (fra 1 til 30 minutter avhengig av taktisk vurdering).

Post 14

Om det vil fungere aner jeg ikke, men postdetaljene ble i alle fall sjekket i dag. Det er fem faste turorienteringsposter som brukes i tillegg til 10 andre jeg henger ut selv. Valg av dag for turen langs golfbanen i Losby til/fra Mønevann og i terrenget nord for Møbnevann var bra for den som elsker varme. Det var nok årets varmeste dag med 26 grader i skyggen - og jeg koste meg i sola den halvannen timen turen tok, en halvblanding av rask gang og jogging.

Liljer i Mønevannsvika ved Garterud

Yrende badeliv ved Mønevannsdemningen.

Møllehjulet rett nedenfor Mønevannsdammen har gitt grunnlag for motivet i Lørenskogs kommunevåpen.

Fra solorientering til solmaling
Etterfølgende to timer med malerkosten på Ole's søppelhus på Auli var en varm fornøyelse... men dette er jo fin trening før Marka24 om 5 dager; det er meldt varmt og fint vær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar