søndag 13. juli 2014

Klar for ny framgang (?)


Vi ble advart, det kommer gjerne noen nedturer i tiden etter en stor operasjon... ikke bare oppturer.

Opptur
Det har gått litt opp og ned etter hjerteoperasjonen i slutten av januar. Egentlig en sammenhengende opptur fram til midten av mai - en periode som inkluderte fire uker på rebah på Feiringklinikken.

Deretter har jeg delvis rotet det til litt selv (?). Først ei "fyllekule" som satte meg ut noen dager, deretter en del ultralange turer som for så vidt var OK, men som gjorde at jeg droppet styrke- og annen intensiv trening - og så Marka24 som tross alt var en flott og minnerik opplevelse, men som jeg nok ikke var helt preparert for ennå.

Nedtur
Den virkelige nedturen startet derimot tre dager etter Marka24 da jeg fikk hilse på hjerteflimmeret igjen. Ikke så veldig farlig isolert sett, men det gjorte at jeg ble satt på mer medisiner. Jeg hadde to tilfeller til med arytmi de neste dagene, og følte meg ganske rufsete inntil for få dager siden. Dermed ble det lite trening og utelukkende gåing i tre uker, og ikke minst en skuffende langweekend på Hardangervidda forrige helg. Under Finlandoppholdet denne uka har jeg heldigvis kjent meg gradvis bedre. Det kan være jeg har trengt litt tid til å tilvenne meg nye medisiner (?).

Ny opptur?
I går var godfølelsen tilbake. På de to turene mine i den 5 kilometer lange golfbanerunden kunne jeg gå i "maksfart" opp de bratteste kneikene uten å bli stiv i legga eller hive etter pusten. På den første runden i herlig varmt vær satte jeg ny gå-pers i runden med 40:18, og på kveldsturen sammen med Lilo var følelsen den samme gode. Så nå er jeg jaggu spent på dagens "joggetest" i Arnestadskogen... er det en ny etterlengtet opptur på gang?

Herlig bilde av Lilo mot kveldshimmelen ved golfbanen på Hvam.
Bildet er tatt av Ole en halv time etter at jeg skuffende oppdaget
at jeg hadde glemt å ta med meg fotoapparatet på kveldsturen min med Lilo.
 
Toppbildet:
Flotte vegkanter i Brulia like ovenfor her vi bor...
fint at kantklipperne glemte denne strekningen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar