lørdag 3. januar 2015

Jeg har trent hver dag i 2015, hittil...

Hver dag betyr to dager. Litt for moro skyld skal jeg prøve å legge inn en treningsøkt hver dag så lenge det er mulig...

Bildet fra dagens tur viser svarte jorder i området ved Nes kirke...

Jeg er et par kilo tyngre enn i sommer, men likevel 2-3 kilo lettere enn ved inngangen til 2014. Ellers er jeg fornøyd med formen slik den er, og har ikke noe sterkt ønske om å komme i enda bedre form - jeg er mer opptatt av å kunne holde dette nivået i så mange år som mulig.

I fjor trente jeg 298 dager, som jo er bra når jeg tross alt lå en måned på sykehus i forbindelse med bypass-operasjonen. Riktignok er definisjonen av trening en annen enn tidligere... i en lang periode var det korte gåturer, men gradvis er treningen på vei tilbake til der jeg var før operasjonen (da jeg slet med bekkenplager i tre år). Jeg fikk i 2014 skrapt sammen 2491 km gang/løp, 1353 km sykkel og 32 km på ski.

To fine treningsdager
2015-treninga startet med en frisk spinningøkt hjemme i går, 30 min 60/60 med stående tunge tråkk - totalt 60 min på sykkelen. I dag ble det en tur på veier rundt omkring i Vormsundområdet. Mildværet har smeltet det meste av snøen, og på en del småveier er det veldig glatt - men jeg fikk likevel en fin (og lett) 14 kilometers tur i ultratreningsfart 7:04/km der jeg jogger/går like mye. Dette er farten jeg planlegger å bruke i UltraVasan (90 km) til sommeren.

Fortsatt noe snø igjen på stiene i Arnesatdskogen, det var fint å løpe der.

Andre steder var det helt bart...
 
Hvis veiene blir for glatte trekker jeg ut på golfbanen...
Her gikk jeg på ski for noen få dager siden. 
På Katterudveien var det lite is... fin grusveg å løpe på.
Det var mer is på de lokale asfalterte vegene.

Månen i den ene retningen...

...og sola går ned den andre retningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar