onsdag 4. mars 2015

Et snev av vår - eller falsk alarm?

Det har ikke vært mye snø her på Vormsund denne vinteren, det har vært mer is! Nå er både isen og resten av snøen truet av våren... men det er jo bare 4. mars, så det et kanskje litt for optimistisk å tro at våren virkelig har kommet?

I nydelig vårvær varmet jeg opp til kveldens årsmøte i Romerike Ultraløperklubb med en tur i "Katterudrunden" som går delvis på grusveger, delvis på gangveger light og nesten halvparten på asfalt. Skyggetempen var 0 grader... likevel var det varmt og fint i sola.

Treninga var nok en gang såkalt 50/50-trening, altså "ultraløpsmodellen" min. Snittfarten med 50% gang og 50% jogg ble 6:53/km på de 9,6 kilometerne... så vidt nok til å bli litt svett.

"Katterudrunden"

Gangveg light langs E16

Gangveg light langs Rv 177 og golfbanen

Har våren kommet?
Nja... yr.no påstår at det blir noen små plussgrader den neste uka, det blir en del sol, men ingen nedbør. Det bør gi en liten forsmak på våren, men uten regn og mer varme blir det ikke snøsmelting og skikkelig løpbart i skogen her omkring på enda en stund. Altså må jeg oppsøke andre steder enten jeg vil gå på ski eller løpe i skogen... og det er det vel ikke umulig at jeg gjør.

 
Ultraløp i år - golf neste år
Bare litt is igjen på golfbanen, men det rykker ikke så veldig i golf-foten. Jeg fikk 40-50 dager på banen i fjor og lærte meg litt grunnleggende golfspilling. Nå som jeg skal inn i mitt siste ultraløperår blir det derimot mest fokus på jogging, så får jeg ta opp igjen golfspillinga neste år. Egentlig gleder jeg meg litt til det siste også..... men altså ikke i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar