fredag 22. mai 2015

19 timer til start på EcoTrail 80 km

Positive tanker kjemper en knallhard kamp mot destruktive tanker, og jeg hadde allerede kastet inn håndkleet dersom jeg ikke hadde erfaring for at "slik er det bare" når det nærmer seg noe man ikke med sikkerhet vet om man klarer!

Det er selvsagt hjertehistorikken som gjør meg usikker. Fysikken, kondisjonen og forberedelsene ellers er på stell, men humørkurven er likevel faretruende synkende og lunta tilsvarende kortere. Puhhhh.... skal bli godt å komme i gang i morgen kl 10:00 fra Vaterlandsparken. ...og enda bedre å hente ut den fine finisher-genseren!

Det hjelper litt å se at mine klubbvenner, Leif og Amund, er ute på en 4-dobbelt 80 km der de nå har startet på tredje runde. Leif Abrahamsen og Amund Totland løper 4X80 km i spesial EcoTrail. Pokker; kan de klare fire runder må da jeg klare en runde.

Siste treningsøkta ble en lett 30 minutter på spinningsykkelen nå nettopp. Nå skal jeg innover for å hente startnummer, bli enda mer nervøs, sjekke inn på Thon hotel Opera og besøke Race brief arrangementet.

Som vanlig blir det vel lite søvn natta før et ultraløp; "slik er det bare" med det også.

På tur med Frank Finstad
I går hadde jeg forresten en hyggelig 9 kilometers tur med Frank Finstad i skogsområdet mellom Sand og Jessheim. Han var gjennom samme operasjon (trippel bypass) for 6 uker sidensom det jeg hadde i fjor, og det var interessant å utveksle tanker og erfaringer om å leve og trene med dette.

Her er Frank på vei rundt Nordbytjernet...
Turen på lette og fine stier og turveier ble litt under 9 km (10:06 min/km).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar