mandag 18. januar 2016

Daff eller værsjuk eller bare lat?

Unnskyldningene for en dårlig treningsuke har vært mange: Uvel og oppblåst mage, smertefull venstre legg etter forrige styrketrening, alt for kaldt for utetrening (for en gammel mann på hjertemedisin) og generelt liten lyst til å passere dørstokken.

At jeg også har vært trøtt i trynet og daff i skrotten skyldes kanskje manglende doser med frisk luft (?)... men når det er en langvarig kuldeperiode som nå, blir det altså slik.

Jeg har jobbet ganske mye denne uka, men det skal ikke ha skylda for manglende trening. Det har bare vært så veldig mye morsommere å bruke "resten av tiden" til å se på sport på TV enn å trene skikkelig selv.

Joda, jeg har trimmet litt. Jeg har faktisk trimmet hver dag i 2016 - men antall treningsdager er betydelig mer imponerende enn innholdet; Kun 6 dager med løping (64 km), 10 dager med spinningsykkel (160 km) 1 dag på ski (10km) og ei styrkeøkt. 16 timer trening på 17 dager....

Denne helgen hadde jeg planer om to løpeturer (ute eller inne) og ei styrkeøkt i tillegg. Det ble i stedet tre lette økter på spinningsykkelen .... 2,5 time foran TV'n bare for å kunne si at jeg har trent.

Nei, kulde eller ikke; den uka som kommer må jeg våkne opp igjen!

-20C her i Vormsund om dagen....
bildet er tatt på en kjapp tur ut på terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar